Essence of Rose Roll-on Fragrance Oil

Essence of Rose Roll-on Fragrance Oil

Rakkaudesta ruusuihin

  • Tuoksuöljy 10 000 ruusun terälehdestä, käytössäsi milloin ja missä vain.
  • Täydellinen kimppu ruusuja. Tämä Jurliquen tunnettu tuoksu pitää sisällään mailman hienoimpia ruusuöljyjä, Shea voita ja Jurliquen omaa biodynaamisesti viljeltyä ruusua, kätevässä laukkuun mahtuvassa koossa. Houkutteleva, naisellinen ja moderni. Koe raikas kukkakedon tuoksu milloin ja missä vain.
  • Jurliquen ruusu-tuoksu Numero 1
  • Jokainen pullo sisältää esanssia uutettuna10 000 ruusun terälehdestä
  • Täydellinen lisäys Jurliquen Ruusu-tuotteiden sarjaan
  • 100%:sesti luonnollinen, rasvaton, ihoa hoitavan öljy
  • Ei sisällä alkoholia, silikonia, parabeenejä PEG-emulgaattoreita, keinotekoisia väriaineita tai tuoksuja
  • Dermatologisesti testattu
  • Helppo kuljettaa mukana, laukkuun mahtuva pullo
  • Helppokäyttöinen roll-on levitin

Tiesitkö tämän?

Ruusu aromi on tunnettu tasapainottavasta ja rauhoittavasta tehostaan. Uskotaan että eteeriset öljyn voivat välittää viestejä ihmisen limbiseen systeemiin (aivojen osa, joka vastaa tunteiden sääntelystä ja vaikuttaa hermokeskukseen). Näiden viestien uskotaan vaikuttavan biologisiin tekijöihin, kuten pulssiin, stressitasoon, verenpaineeseen, hengitykseen ja immuunijärjestelmään.

Pääraaka-aineet

Jurliquen tunnettu ruusun tuoksu on peräisin 100%:sesti luonnollisista ruusuista, jotka on kerätty Lähi-Idästä ja Euroopasta.

Tuoksu syntyy prosessin lopputuloksena, jossa murskatut terälehdet suodatetaan höyryn avulla ja tämän jälkeen puristetaan. Yhdistämme ruusu-aromin luonnollisten öljyjen ja pehmentävien aineiden kanssa, jotka jättävät ihon silkinpehmeäksi ja hienostuneen tuoksuiseksi.

Ruusu (Rosa Gallica)

Jurliquen tuotteissa käytetty ruusu (rosa gallica) kasvatetaan omalla biodynaamiseksi sertifioidulla tilallamme Adelaiden rinteillä Etelä-Australiassa. Kukat kerätään käsin kun niiden sisältämän eteerisen öljy määrä on suurimmillaan. Öljy sekoitetaan muiden luonnollisten öljyjen ja pehmentävien aineiden kanssa, jotka yhdessä tarjoavat ihoa pehmentäviä ja hoitavia ominaisuuksia. Perinteisessä aromaterapiassa ruusu on tunnettu tasapainottavista ja rauhoittavista ominaisuuksistaan, jotka ovat täydellisiä ominaisuuksia ihon hoitoon.

Shea voi

Tämä kevyt öljy saadaan Shea-puun hedelmästä, jota on käytetty jo satoja vuosia ihon hoitoon ja kosteuttamiseen. Shea voi imeytyy ihoon helposti ja on tehokas triglyseriinin ja tärkeiden vitamiinien lähde, jotka pehmentävät ihoa, tekevät siitä kimmoisan ja terveen.

Raaka-aineet

Dicaprylyl Ether; Caprylic/Capric Triglyceride; Sucrose Acetate Isobutyrate; Fragrance/Parfum*; Butyrospermum parkii (Shea) Butter; Carthamus tinctorius (Safflower) Seed Oil; Rosa gallica Flower Extract; Citronellol*; Linalool*; Eugenol*; Methyl Eugenol*; Citral*. *From Natural Essential Oil (Rose – Rosa damascena & Rosa centifolia)