Activating Water Essence

Activating Water Essence

Aktivoiva Vesiuute

UUSI olennainen askel ihonhoidossasi

Uusi ja erittäin keskitetty aktivoiva Vesiuute on olennainen askel jokaisessa ihonhoitorituaalissa, ja se sopii jokaiselle ihotyypille. Se kosteuttaa ihoa, mikä puolestaan ​​parantaa seerumin ja kosteusvoiteen suorituskykyä ja jättää ihosi nuorekkaammaksi.

Innovatiivista tässä tuotteessa on se, että se vangitsee sisäänsä kasvien elintärkeää elävää energiaa, joka kosteuttaa, pehmentää ja elvyttää ihoasi jatkuvasti. Sen tärkein vaikuttava ainesosa on biodynaaminen Rohtosalkoruusun juuriuute, joka kosteuttaa ihoa syvältä ja parantaa ihon kykyä säilyttää kosteutensa. Ja se todella toimii; 88% naisista, jotka käyttivät aktivoivaa Vesiuutetta päivittäin 14 päivän ajan, sanoivat, että heidän ihonsa tuntui jatkuvasti kostutetulta.

Lue myös blogikirjoitus!

Hyödyt

  • Kosteuttaa
  • Hoitaa
  • Elvyttää

Se myös valmistelee ihoa vastaanottamaan täyden hyödyn lopusta ihonhoitorituaalista.

Käyttöohje

Virkistävien suihkeidemme jälkeen ja ennen seerumia. Se myös valmistelee ihoa vastaanottamaan täyden hyödyn lopusta ihonhoitorituaalista.

Raaka-aineet

Aqua (Water/Eau), Propanediol, Biosaccharide Gum-1, Saccharide Isomerate, Glycerin, Caprylyl/Capryl Glucoside, Prunus persica (Peach) Leaf Extract, Althaea officinalis Root Extract, Xanthan Gum, Polyglyceryl-5 Oleate, Sodium Cocoyl Glutamate, Glyceryl Caprylate, Hamamelis virginiana (Witch Hazel) Extract, Equisetum arvense Extract, Calendula officinalis Flower Extract, Rosmarinus officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Lavandula angustifolia (Lavender) Flower Extract, Urtica dioica (Nettle) Extract, Melissa officinalis Leaf Extract, Achillea millefolium Extract, Origanum majorana Leaf Extract, Salvia officinalis (Sage) Leaf Extract, Mentha piperita (Peppermint) Leaf Extract, Melia azadirachta Extract, Fragrance/Parfum*, Citric Acid, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Ethylhexylglycerin, *Limonene, *Linalool, *Citronellol, *Geraniol, *Citral, *Farnesol. *From Natural Essential Oil