Mikä on tärkeintä kauneudessa?

Mikä on tärkeintä kauneudessa?

Mikä on kaikkein tärkeintä kauneudessa? Onko se virheetön iho, hymy vai onnistunut meikki? Nämä neljä upeaa naista kertovat, mikä on heille tärkeintä kauneudessa. Lisäksi he kertovat, mikä on heidän lempituotteensa Jurliquelta ja miksi.

Luonnollisuus, terveellinen ruoka, urheilu ja raitis ilma

Anu (38) on kahden lapsen äiti, työelämässä ja opiskelee samalla. Anun lempituote Jurliquelta on Purely Age-defying -tehoseerumi, koska se tuo tarvittavan hehkun iholle ja kiinteyttää. Siinä on myös tarvittavat antioksidantit ja vitamiinit. Anun mielestä tärkeintä kauneudessa on luonnollisuus, terveellinen ruoka, urheilu ja raitis ilma.

Kauneus on kokonaisvaltainen asia

Jemima (27) on laulunopettaja Turusta. Jemimalla on kaksi suosikkituotetta Jurliquelta: Kosteusvoide Rose Moisture Plus -sarjasta ja päivittäiseen käyttöön tarkoitettu kuorintavoide Daily Exfoliating Cream. Jemima pitää Rose Moisture Plus -tuotesarjan kosteusvoiteesta, koska se tuoksuu ihanalta ja sisältää luonnon omia ainesosia ja öljyjä eikä sisällä mitään eläinperäistä. Daily Exfoliating -kuorintavoiteesta Jemima pitää puolestaan siksi, että sitä voi käyttää päivittäin, se kosteuttaa ja on hellävarainen. Jemiman mielestä kauneus on kokonaisvaltainen asia, joka lähtee sisältä päin. Kun voit sisäisesti hyvin, se näkyy myös ulkoisesti.

Rakasta itseäsi ja hyväksy itsesi sellaisena kuin olet

Sara (20) on tuleva opiskelija. Saran lempituote Jurliquelta on Skin Balancing -kasvoöljy. Se on hänen suosikkinsa, koska Skin Balancing -kasvoöljy sekä ravitsee ja pehmentää että rauhoittaa ihoa. Nuorenkin naisen iho kokee jo kovia, ja siksi on tärkeä pitää siitä niin hyvää huolta kuin mahdollista. Tärkeintä kauneudessa on Saran mielestä se, että pystyy rakastamaan itseään ja hyväksymään itsensä juuri sellaisena kuin on.

Iloinen sydän kaunistaa kasvot

Hannele (26) työskentelee tällä hetkellä markkinointiasiantuntijana. Hannelen lempituote Jurliquelta on kasvojenpuhdistusaine Rose Moisture Plus -sarjasta, koska se tuoksuu ihanan ruusuiselta ja tekee kasvoista heti pehmeät. Hannele pitää tärkeänä, että kosmetiikka on luonnonmukaista ja puhdasta. Jurliquessa parasta on se, että tuotteissa käytetään orgaanisia sertifioituja raaka-aineita, jotka viljellään omalla maatilalla Australiassa. Hannelen mielestä kauneudessa tärkeintä on iloinen sydän, sillä se kaunistaa kasvot.