Activating Water Essence – Aktivoiva Vesiuute

Activating Water Essence – Aktivoiva Vesiuute

UUSI olennainen askel ihonhoidossasi

Uusi ja erittäin keskitetty aktivoiva Vesiuute on olennainen askel jokaisessa ihonhoitorituaalissa, ja se sopii jokaiselle ihotyypille. Se kosteuttaa ihoa, mikä puolestaan ​​parantaa seerumin ja kosteusvoiteen suorituskykyä ja jättää ihosi nuorekkaammaksi.

Innovatiivista tässä tuotteessa on se, että se vangitsee sisäänsä kasvien elintärkeää elävää energiaa, joka kosteuttaa, pehmentää ja elvyttää ihoasi jatkuvasti. Sen tärkein vaikuttava ainesosa on biodynaaminen Rohtosalkoruusun juuriuute, joka kosteuttaa ihoa syvältä ja parantaa ihon kykyä säilyttää kosteutensa. Ja se todella toimii; 88% naisista, jotka käyttivät aktivoivaa Vesiuutetta päivittäin 14 päivän ajan, sanoivat, että heidän ihonsa tuntui jatkuvasti kostutetulta.

Marshmallow -juuren voima, tislaus

Marshmallow -juuri sisältää suuren prosentin paksua, siirapin kaltaista nestettä, jota kutsutaan liimaksi ja joka sisältää intensiivisiä kosteuttavia, pehmentäviä ja tasapainottavia ominaisuuksia. Uusi aktivoiva Vesiuute vangitsee sisäänsä puhtautta ja tehoa biodynaamisesti kasvatetusta Marshmallow -juurestamme, joka kosteuttaa, pehmentää ja elvyttää ihoasi jatkuvasti. Ja vaikuttamalla näin, se ilmentää perustajien visiota: vangita luonnon parantava voima innostamaan ihmisiä terveyteen ja hyvinvointiin.

Olennainen askel ihonhoitorituaalissasi

Aktivoiva Vesiuute toimii kosteutta aktivoivana vaiheena jokaisessa ihonhoitorituaalissa. Käyttö virkistävien suihkeidemme jälkeen ja ennen seerumia, iho aktivoituu kolmella tavalla:

  • 1.Kosteuttaa
  • 2.Hoitaa
  • 3.Elvyttää

Se myös valmistelee ihoa vastaanottamaan täyden hyödyn lopusta ihonhoitorituaalista.

Osta nyt!